sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Avokadopasta


Tämä on hyvä vaihtoehto jos haluat välillä erilaista pastaruokaa. Kastikkeen voi sekoittaa suoraan isoon tarjoilukulhoon spgetin sekaan ja nostaa pöytään tarjolle, tai valmistaa annokset pienempiin annoskulhoihin. Ohjeella tulee n.4 annosta. 
***
1 valkosipulinkynsi
1/2 chiliä -poista siemenet
1 limetti
2 kypsää avokadoa
suolaa, mustapippuria
loraus oliiviöljyä
kourallinen basilikaa, koriateria tai lehtipersiljaa
1dl raastettua parmesaania
400-500g spagettia
-Pilko valkosipuli ja chili hyvin, purista limetin mehu mukaan. Halkaise avokadot, poista kivet ja kaiverra sisus lusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit, raasta juusto ja lisää sekaan mausteiden kanssa.
Sekoittele lusikalla ja maista. Kastikkeessa suolaa pitää olla riittävästi, muuten annoksesta tulee mauton. Jos pidät tulisesta, lisää chiliä.
Keitä spagetti, ota talteen n.1dl keitinlientä, valuta lävikössä.
Lorauta keitinliemi kastikkeen joukkoon ja pyöritä spagetti sekaan. Raasta päälle parmesaania ja koristele yrteillä halutessasi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti