keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Punajuuri-aurapaistos


Ei kannata pelästyä kuvaa -ruoan ulkonäkö ei anna maulle oikeutta ja suosittelenkin kokeilemaan ennakkoluulottomasti :) Vegaanisen  vaihtoehdon tästä saa jättämällä aurajuuston sekä koskenlaskijajuuston pois ja tilalle esim. Violife juustoa ja ruokakermaksi Oatlyn kaurakerma.
Ohje on peräisin Hellapoliisilta. 
***
500 g peruna-sipulisekoitusta (pakastealtaasta)
400 g etikkapunajuuria suikaleina
1 dl etikkapunajuurien lientä
2 dl ruokakermaa
250 g Koskenlaskija sinihomesulatejuustoa
75 g Aura-juustoa 
suolaa
mustapippuria

Laita uunivuokaan peruna-sipulisekoitus, etikkapunajuurisuikaleet ja etikkapunajuuriliemi.
Kuumenna kattilassa ruokakerma ja sinihomesulatejuusto, sekä Aura-juusto tasaiseksi seokseksi.
Kaada seos uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
Murusta halutessasi pinnalle Aura-juustoa.
Kypsennä 175-200 asteessa 40-50 minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.


1 kommentti:

  1. Kivoja reseptejä sinulla. Olit joskus salainen marttaystäväni, joten tulin vilkaisemaan, mitä nyt kuuluu.

    VastaaPoista