lauantai 6. lokakuuta 2018

Tomaattinen kasvisvuoka


Syksyiseen viikonloppuun  löytyi tämä kasvispainotteisen vuokaruoan resepti Hyvä Terveys -lehdestä.
Tähän aikaa vuodesta on hyvin saatavilla  kasviksia ja juureksia juuri tämäntapaisiin maukkaisiin ruokiin. 
***
400 g juuriselleriä
300g bataattia
300g palsternakkaa
2tlk a`400g yrteillä maustettua tomaattimurskaa
1dl vettä
1tl suolaa
200g valkosipulituorejuustoa
1dl juustoraastetta
-Kuori juuriselleri, bataatti ja palsternakka, viipaloi ohuiksi.
-Sekoita kulhossa tomaattimurska, vesi ja suola.
-Lado juuresviipaleita, tomaattimurskaa ja tuorejuusota nokareina kerroksittain 2 l vetoiseen vuokaan.
-Kypsennä 200° 1,5 h. Ripota kypsennyksen puolessa välissä pinnalle juustoraaste. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti