keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Meksikolainen kanapata


 Oikein maukas ja nopea ruoka, joka sopii hyvin tarjottavaksi niin kiireiseen arki-iltaan, kuin juhlapöytäänkin.
                                  Ohjeen olen joskus ottanut talteen täältä netin "syövereistä" :)
                                                                                   ***
                                                               500g broilerin rintafilettä
                                                                       1/2tl suolaa
                                                                1/2 tl pippurisekoitusta
                                                    yhden limen kuorin raastettuna + mehu
                                                                 1-2 sipulia silputtuna
                                                                 1 punainen chilipalko
                                                             1rkl fariinisokeria tai hunajaa
                                                             1tlk ( 400g ) tomaattimurskaa
                                              1tlk ( 420/265g) kidneypapuja tai ruskeita papuja
                                                           1prk ( 150g ) Creme fraichea
                                                                     1/2dl korianteria
- Leikkaa fileet 2-3 osaan. Ruskista palat öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Raasta limerin kuori ja lisää broilerin pinnoille, lisää myös limetin mehu, sipulisilppu, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla 15min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja creme fraiche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.
                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti