sunnuntai 4. elokuuta 2013

Sly24 elokuun paketti


Uusi sly-kierros käynnistyikin minun kohdallani tosi nopeasti, sain paketin ensimmäisten joukossa. Jos en jopa ihan ekana?! :) Kyllä minua on tälläkin kierroksella onnistanut parin kanssa, paketin kasailussa oli otettu hienosti huomioon sekä teema, että saaja! :) Ajatusten lukijakin parini taitaa olla, koska oli laittanut minulle sitruunapuristimen -jota minulla ei ollut ja aina sitruunaa puristaessani olen harmitellut sen puuttumista :)

Paketissa oli myös hillosokeria pussitettuna sulkijan kera, hillopurkki, valkosuklaata johon laitettu vinkki käyttää sitä suklaiseen kahvikakkuun. Aion toki neuvoasi noudattaa :) Sain myös kansion johon voin nyt alkaa keräillä sly-ohjeita. Muovitaskussa olikin jo ohjeet porkkanahilloon sekä kurpitsahilloon. Miten tämänkin osasit minulle laittaa? Olen nimittäin miettinyt monta kertaa, nyt  kun on alkanut näitä sly-kierroksilta saatuja ohjeita kertymään, että pitäisi keräillä ne talteen kansioon, etteivät vaan pääse vahingossa hukkumaan. Vinkkiäsi kurpitsahillon käyttämistä pulliin aion kyllä myös ehdottomasti kokeilla :)
Kiitos oikein paljon tästä runsaasta ja todella upeasta paketista! Et todellakaan mitenkään voinut tietää, että juuri näitä kaikkia tarvitsen :D

8 kommenttia:

 1. Tosi mahtavan paketin olet saanut! :)

  Mullakin on SLY-kansio, missä on kaikki kierroksilla saadut reseptit ja sekä parien että emojen tervehdykset. :) Tosin täytyy vaihtaa kohta isompaan kansioon... :D On kyllä kätevää, kun kaikki löytyvät samasta paikasta, eikä tarvitse etsiä ympäri asuntoa. :P

  VastaaPoista
 2. Oho onpas hyvin osunut paketin kokoaminen :D ihanaa että onnistuin

  T:Slysi

  VastaaPoista
 3. Tuo kansio idea on tosi kätevä! Pitäneepä itsekin laittaa tuommoinen kansio :D

  t. SLY24 emo

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti!
  Porkkanahillon ohjeen jos joskus julkaiset :)

  VastaaPoista
 5. Hieno teema -paketti! Täällä odotellaan myös leipomuksiasi reseptien kera !

  nami-hiiri

  VastaaPoista
 6. Hieno paketti =) itse en myöskään omista sitruunamehu-puristinta ja välillä sitä tarvitsisi =)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea tuollainen kansio. Minäkin olen kaikki reseptit keränyt laatikkoon, mutta kansiosta olisi kivempi niitä lueskella.

  Hyvä paketti ja monta kivaa reseptiä mukana.

  VastaaPoista
 8. Hienon palkinto ja tuo kansio-idea on kiva!!!

  VastaaPoista