torstai 31. tammikuuta 2013
Mandriinipossu
Possunlihasta saa monipuolista ruokaa nopeasti ja helposti. Pakastimesta löytyi ulkofileen palanen jonka suikaloin tähän. Ei paljon muuta tarvitse lisukkeeksi kuin valkoisen riisin :)
***
0.5kg possun paistia suikaleena
1 sipuli hienonnettuna
2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- Ruskista pannulla lihat ja sipulit, lisää joukkoon mausteeksi
1tl currya
0.5 mustapippuria
1tl chili hb:ta / chilijauhetta
2rkl soijakstiketta
1tl suolaa
2-2,5dl ruokakermaa ( valkosipulikermakin sopii tähän hyvin )
-Hauduta kunnes liha on kypsää. Suurusta tarvittaessa maizenalla. Lisää lopuksi pieni purkillinen säilykemandariinia joukkoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti