torstai 31. tammikuuta 2013

Mandriinipossu




Possunlihasta saa monipuolista ruokaa nopeasti ja helposti. Pakastimesta löytyi ulkofileen palanen jonka suikaloin tähän. Ei paljon muuta tarvitse lisukkeeksi kuin valkoisen riisin :)
                                                ***
                              0.5kg possun paistia suikaleena
                                   1 sipuli hienonnettuna
                          2-3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- Ruskista pannulla lihat ja sipulit, lisää joukkoon mausteeksi
                                         1tl currya
                                     0.5 mustapippuria
                                1tl chili hb:ta / chilijauhetta
                                     2rkl soijakstiketta
                                        1tl suolaa
       2-2,5dl ruokakermaa ( valkosipulikermakin sopii tähän hyvin )
-Hauduta kunnes liha on kypsää. Suurusta tarvittaessa maizenalla. Lisää lopuksi pieni purkillinen säilykemandariinia joukkoon.

                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti