torstai 17. tammikuuta 2013

Kuorrutettu lihamureke


Perinteisen lihamurekkeen makuun saa mukavasti vaihtelua esim. tällä reseptillä. :)
                                            ***
                               1ps sipulikeittoaineksia
                                1/2dl korppujauhoja
                                     2dl kermaviiliä
                                        1 muna
                                     1tl paprikaa
                               mustapippuria myllystä
                                     yrttisuolaa
                                   500g jauhelihaa
                                       kuorrutus:
                                    4-5 tomaattia
                                 1dl tuoretta basilikaa
                                    juustoraastetta

- Kaada kulhoon sipulikeittoaines, korppujauhot ja kermaviili. Anna turvota n.5min.
Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.
Vaivaa taikina tasaiseksi. Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit. Levitä murekeseos vuokaan.
Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.
Kypsennä 200 asteessa n.15min. Levitä pinnalle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti