torstai 17. tammikuuta 2013
Kuorrutettu lihamureke
Perinteisen lihamurekkeen makuun saa mukavasti vaihtelua esim. tällä reseptillä. :)
***
1ps sipulikeittoaineksia
1/2dl korppujauhoja
2dl kermaviiliä
1 muna
1tl paprikaa
mustapippuria myllystä
yrttisuolaa
500g jauhelihaa
kuorrutus:
4-5 tomaattia
1dl tuoretta basilikaa
juustoraastetta
- Kaada kulhoon sipulikeittoaines, korppujauhot ja kermaviili. Anna turvota n.5min.
Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.
Vaivaa taikina tasaiseksi. Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit. Levitä murekeseos vuokaan.
Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.
Kypsennä 200 asteessa n.15min. Levitä pinnalle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti