Marttojen Leivotaan gluteenitonta -kurssilta tarttui mukaan monta hyvää reseptiä, tämä piirakan ohje on yksi niistä. "tavisversion" saa käyttämällä perus piirakkapohja taikinaa.
***
1 rasia kirsikkatomaatteja
1/2 paprika
1 pieni punasipuli
n.10 kpl oliivia
4 aurinkokuivattua tomaattia
100g vuohenjuustoa/mozzarellaa
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
n.1/2 tl suolaa
mustapippuria
n.1rkl auringonkukansiemeniä
päälle rucolaa
***
- Painele perunavoitaikina irtopohjavuoan (halk.27cm) pohjalle ja reunoille.
- Puolita kirsikkatomaatit. Paloittele paprika ja leikkaa sipuli renkaiksi. Puolita oliivit ja leikkaa aurionkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Paloittele vuohenjuusto.
- Aseta kaikki paloitellut kasvikset ja juusto vuokaan. -
Sekoita ruokakerma ja kananmunat, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos vuokaan.
-Ripottele pinnalle auringonkukansiemeniä. Paista 200 -asteisessa uunissa n.30 minuuttia.
- Koristele piirakka ennen tarjoilua rucolalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti