tiistai 18. huhtikuuta 2017

Välimeren piirakka


Marttojen Leivotaan gluteenitonta -kurssilta tarttui mukaan monta hyvää reseptiä, tämä piirakan ohje on yksi niistä. "tavisversion" saa käyttämällä perus piirakkapohja taikinaa. 
***
1 rasia kirsikkatomaatteja 
1/2 paprika
1 pieni punasipuli
n.10 kpl oliivia
4 aurinkokuivattua tomaattia
100g vuohenjuustoa/mozzarellaa
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
n.1/2 tl suolaa
mustapippuria
n.1rkl auringonkukansiemeniä
päälle rucolaa
***
- Painele perunavoitaikina irtopohjavuoan (halk.27cm) pohjalle ja reunoille. 
- Puolita kirsikkatomaatit. Paloittele paprika ja leikkaa sipuli renkaiksi. Puolita oliivit ja leikkaa aurionkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Paloittele vuohenjuusto.
- Aseta kaikki paloitellut kasvikset ja juusto vuokaan. -
Sekoita ruokakerma ja kananmunat, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos vuokaan. 
-Ripottele pinnalle auringonkukansiemeniä. Paista 200 -asteisessa uunissa n.30 minuuttia. 
- Koristele piirakka ennen tarjoilua rucolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti