keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Toast Skagen


              Tässä meidän vappuaamun herkku! Resepti on Sikke ruokaa rakkaudella ohjelmasta.
                                                  Oikein aurinkoista vappua kaikille! :D
                                                                     ***
                                                           Täyte 6-8 leivälle:
                                                             1/2 avokadoa
                                                            1/2 punasipuli
                                                           100g katkarapuja
                                                            3rkl majoneesia
                                                  pari ruokalusikallista tillisilppua
                                                            rutistus sitruunaa
                                                      chiliä tai mustapippuria
                                                                   suolaa
                                                  tummaa leipää ( saaristolaisleipää )
                                                 kirjolohenmätiä, jokiravunpyrstöjä
-Pilko ravut ja punasipuli pieneksi. Säästä muutama rapu koristelua varten. Survo avokado. Lisää kulhoon ravut, avokado, punasipuli, tujaus sitruuna ja sekoita. Lisää tillisilppu ja majoneesi. Sekoita varovasti ettei tule mössöä.
-Paahda leipä rapeaksi pannulla voissa. Lisää rapuseos leivän päälle. Koristele ravuilla, tillillä ja parilla jokiravun pyrstöllä. Syö heti niin että leipä pysyy rapeana ja tuntuu hampaissa! 

2 kommenttia:

  1. SLY- tiedot vastaanotettu, nyt voinkin aloittaa paketin suunnittelun- päässä jo muutama idea pyöriikin! :)

    -Salainen leivontaystäväsi

    VastaaPoista
  2. Kiva! Hauskaa odotella mitä kivaa kierros tuo tullessaan :)
    - Iida-

    VastaaPoista