sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Juustoinen tonnikalakiusaus


Tässä oikein riittoisa ja täyttävä laatikkoruoka :)

***
1gk peruna-sipulisekoitusta
1prk chilitonnikalaa
2prk tonnikala vedessä
1prk ananaspaloja
1prk Olympia tuorejuustoa
1prk kippari savujuustokermaa
3dl ruokakermaa
1-2 suolakurkkua
suolaa, pippuria


- Levitä puolet peruna-sipuliseoksesta vuoan pohjalla. Sekoita kulhoon tonnikalat, pilkotut suolakurkut ja ananaspalat. Kaada perunasuikaleiden päälle sekä tuorejuusto nokareina. Lisää loput peruna-sipulisuikaleet ja kaada päälle lopuksi yhdistetyt kermat. Halutessasi voit vielä lisätä päälle muutaman voinokareen tai jos haluat siitä juustoisemman, lisää pinnalle reilusti juustoraastetta. Paista vuokaa 200 asteessa noin tunnin ajan. Anna laatikon vetäytyä puolisen tuntia huoneenlämmössä ennen tarjoilua.



1 kommentti: