tiistai 27. marraskuuta 2012

Valkosuklaa-limerahka kakku


Tiibetinspanielimme täytti 3.vuotta! Juhlistimme sitä tällä kakulla ja toki pienen palan sai myös sankari itse :)
                                               ***
                                             Pohja
                                  150g digestive keksejä
                                          75g voita

                                            Täyte
                                        4 liivatelehteä
                                      2dl kuohukermaa
                                 1prk valkosuklaa-limerahkaa
                                         2rkl sokeria
                                      1tl vaniljasokeria
                               valkosuklaata, tutti frutti crushia

-Leikaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjan kokoinen pala . Murenna keksit. Sekoita sekaan sulatettu voi. Painele vuoan pohjalle tasaisesti.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia.Vaahdota kerma, sekoita vaahtoon rahka ja sokerit. 
- Liota puristetut liivatelehdet pariin ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä, kaada haalea liuos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen. 
- Kaada täyte murupohjalle. Tasoita pinta ja peitä kelmulla. Hyydytä kakkua kylmässä vähintään 3-4 tuntia. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Vuole suklaasta lastuja kuorimaveitsellä, kaada tutti frutti crushia puoli pussia sekä suklaalastut kakun pinnalle.
                                          
                                           

                              












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti