tiistai 9. lokakuuta 2012

Siskonmakkarakeitto


  Meillä tämä ei käy kovin hyvin kaupaksi ruokapöydässä, vaikka omasta mielestäni siskonmakkara sopii keittoon paremmin kuin valmis makkara. Valmistankin tätä aina joskus pienen määrän lähinnä vaan itselleni :)
                                            ***

                                 250g siskonmakkaroita
                                       6 dl vettä
                                  1/2 kasvisliemikuutio
                              5 kokonaista maustepippuria
                                      4 perunaa
                                 1pss keittojuureksia
                                      tuoretta persiljaa

- Kiehauta vesi, lisää liemikuution puolikas sekä pippurit. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä n.15 min. Kaada joukkoon jäiset keittojuurekset. Kiehauta uudelleen. Purista siskonmakkamassaa kuorestaan pieniksi palloiksi keittoon. Keitä vielä n.10min. Silppua valmiin keiton päälle runsaasti persiljaa.
                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti