tiistai 9. lokakuuta 2012
Siskonmakkarakeitto
Meillä tämä ei käy kovin hyvin kaupaksi ruokapöydässä, vaikka omasta mielestäni siskonmakkara sopii keittoon paremmin kuin valmis makkara. Valmistankin tätä aina joskus pienen määrän lähinnä vaan itselleni :)
***
250g siskonmakkaroita
6 dl vettä
1/2 kasvisliemikuutio
5 kokonaista maustepippuria
4 perunaa
1pss keittojuureksia
tuoretta persiljaa
- Kiehauta vesi, lisää liemikuution puolikas sekä pippurit. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä n.15 min. Kaada joukkoon jäiset keittojuurekset. Kiehauta uudelleen. Purista siskonmakkamassaa kuorestaan pieniksi palloiksi keittoon. Keitä vielä n.10min. Silppua valmiin keiton päälle runsaasti persiljaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti