torstai 5. huhtikuuta 2012

Rahkatäytteinen juustokakku


Työkavereille tein juustokakun. Tämä on vähän erilainen valmistusvaiheiltaan kuin juustokakut yleensä. Tarvitsin kakusta gluteenittoman ja se kävi kätevästi vain ostamalla pohjaan gluteenittomat keksit!  Ohje on Valiolta.
                                                ***
                                              Pohja
                                 200g Digestive keksejä
                                       100g voisulaa
- Hienonna keksit ja sekoita voisulaan. Leikkaa irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperi. Painele massa vuoan pohjalle tasaisesti.
                                             Täyte
                                2prk valkosuklaa-limerahkaa
                                         2prk creme fraichea
                                         1 muna
                                       3/4dl sokeria
                                       1rkl vaniljasokeria
                                       2rkl perunajauhoja
- Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta n.minuutin ajan jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada täyte vuokaan. Paista kakkua uunin alimmalla tasolla n.30min. Jäähdytä. Koristele sitruunamelissan lehdillä ja suklaarakeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti