torstai 5. huhtikuuta 2012
Rahkatäytteinen juustokakku
Työkavereille tein juustokakun. Tämä on vähän erilainen valmistusvaiheiltaan kuin juustokakut yleensä. Tarvitsin kakusta gluteenittoman ja se kävi kätevästi vain ostamalla pohjaan gluteenittomat keksit! Ohje on Valiolta.
***
Pohja
200g Digestive keksejä
100g voisulaa
- Hienonna keksit ja sekoita voisulaan. Leikkaa irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperi. Painele massa vuoan pohjalle tasaisesti.
Täyte
2prk valkosuklaa-limerahkaa
2prk creme fraichea
1 muna
3/4dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
2rkl perunajauhoja
- Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta n.minuutin ajan jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada täyte vuokaan. Paista kakkua uunin alimmalla tasolla n.30min. Jäähdytä. Koristele sitruunamelissan lehdillä ja suklaarakeilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti