tiistai 7. helmikuuta 2012
Appelsiinijuustokakku
Juustokakut on mun heikkous, oli parempi viedä tämä tuliaisiksi kaverille ettei tule itse syötyä koko kakkua :)
***
220g keksiä muruina
120g voisulaa
- Sekoita aineet keskenään, painele pohjaksi irtopohjavuokaan jossa leivinpaperi pohjalla.
***
Täyte
350g appelsiinituorejuustoa
1,5dl Creme fraichea
2dl tomusokeria
3 liivatelehteä jotka liotettu n. 10 min. kylmässä vedessä
1 sitruunan mehu
2dl kermaa vaahtona
- Kiehauta sitruunan mehu, liota joukkoon liivatteet. Anna jäähtyä hetki. Sekoita kaikki ainekset keskenään, lisää joukkoon viimeiseksi sitruunamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada pohjan päälle vuokaan,anna hyytyä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.
Kiille
2dl appelsiinimehua
4 liivatelehteä
- Kiehauta appelsiinimehu, liota joukkoon liivatteet hyvin sekoittaen. Anna jäähtyä hetki, kaada kakun päälle. Hyydytä kakkua vielä n.2tuntita ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Rupean nyt tekemään sinun juustokakkuasi, katsotaan mitä saan aikaan:)
VastaaPoistaHyvää tuli mutta laittaisin vähemmän sokeria
VastaaPoista