sunnuntai 10. kesäkuuta 2012
Helppo raparperipiirakka
Raparperit ovat nyt parhaimmillaan. Ohje on suoraan toukokuun K-ruoka pirkasta.
***
Pohja
2dl vehnäjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1/2tl kanelia
1dl juoksevaa margriinia
1 kananmuna
Täyte
5-6dl raparperipaloja
1tlk kermaviiliä
1 kananmuna
1dl sokeria
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää rasvaja muna sekoittaen. Levitä taikina piirakkavuoan halk.24cm, pohjalle ja reunoille. Levitä päälle raparperipalat.
Sekoita kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos piirakan päälle. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 25min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti