sunnuntai 11. maaliskuuta 2012
Pippurileipä
Kokeilin pippurilla maustettua ruokakermaa ( creme bonjour ) kastikkeeksi ihan sellaisenaan ja ei voi kyllä kastikkeen tekeminen enään helpompaa olla, riittää kun vaan lämmität kerman. :D Paksuuskin oli juuri sopiva joten ei tarvinnut edes suurustaa, maku oli pehmeän pippurinen. Mitään mausteita ei tarvinnut lisätä joukkoon. Suosittelen kokeilemaan!
***
2 porsaan ulkofileleikettä
- nuiji leikkeet ohueksi ja mausta possumausteella, pino kylmään maustumaan muutamaksi tunniksi.
2dl pippurilla maustettua ruokakermaa
2 paahdettua leipää
- Paista leikkeet ja asettele ne paahdettujen leipien päälle. Lämmitä ruokakermaa hetki ja kaada leikkeiden päälle. Lisukkeeksi raikkaita kasviksia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti