sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pippurileipä


Kokeilin pippurilla maustettua ruokakermaa ( creme bonjour ) kastikkeeksi ihan sellaisenaan ja ei voi kyllä kastikkeen tekeminen enään helpompaa olla, riittää kun vaan lämmität kerman. :D Paksuuskin oli juuri sopiva joten ei tarvinnut edes suurustaa, maku oli pehmeän pippurinen. Mitään mausteita ei tarvinnut lisätä joukkoon. Suosittelen kokeilemaan!
                                          ***
                             2 porsaan ulkofileleikettä
- nuiji leikkeet ohueksi ja mausta possumausteella, pino kylmään maustumaan muutamaksi tunniksi.
                             2dl pippurilla maustettua ruokakermaa
                             2 paahdettua leipää
- Paista leikkeet ja asettele ne paahdettujen leipien päälle. Lämmitä ruokakermaa hetki ja kaada leikkeiden päälle. Lisukkeeksi raikkaita kasviksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti