tiistai 28. helmikuuta 2012

Silakkapihvit


Mielestäni silakkapihvit ovat talviruokaa parhaimmasta päästä, lapset ovat joskus asiasta eri mieltä, mutta kiltisti ovat aina niitä syöneet :)
                                         ***
                                  n. 1kg silakkafileitä
 - Valuta tai kuivaa talouspaperilla fileet. Levitä puolet öljytyn leivinpaperin päälle ja mausta pinnat seoksella:
                                  2,5rkl suolaa
                            0,5rkl sitruunapippuria
                               1rkl kuivattua tilliä
Pino fileiden päälle ylimääräisistä fileistä ns.kannet. Kasta pihvit muna-vesiseokseen ja kääntele niitä korppujauhoissa. Paista pihvit pannussa voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä kullan ruskeiksi. Tarjoa perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa. Kuvan saalatissa on jääsalaattia, kurkkua, tomaattia ja raejuustoa.
                                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti