lauantai 7. marraskuuta 2015

Pekonimuffinssit


 Nämä tuorejuustokuorrutteiset  pekonimuffinssit ovat varma menestys isänpäivän aamupalalla.
Ohje löytyi uusimmasta Pirkka-lehdestä.
1pkt Amerikan pekonia
100g voita
2 kananmunaa
1prk kermaviiliä
50g maustekurkkuviipaleita
30g punaleima Emmental juustoraastetta
3dl sämpyläjauhoja
2tl leivinjeuhetta
Päälle:
1rs Paprika-chili tuorejuustoa

-Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Laita pelti kylmään uuniin ja säädä lämpötila 225 asteeseen. Paista n.20min. Nosta rapeat pekonit talouspaperin päälle valumaan. Hienonna. 
-Sulata rasva ja lisää joukkoon munat kermaviili ja hienonnetut maustekurkkuviipaleet. 
-Lisää juustoraaste ja puolet pekonimurusta. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seos taikinaan varovasti käännellen. 
-Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 225 asteessa 12-15min. 
-Kuorruta hieman jäähtyneet muffinssit tuorejuustolla (notkista tarvittaessa tilkalla maitoa).Ripottele pinnalle loput pekonimurut. 

Paljon onnea kaikki Isät!

1 kommentti: