sunnuntai 10. elokuuta 2014

Helpot "hölskytyskurkut"


Säilöntäaika on nyt juuri parhaimmillaan, kaapit ja pakastimet täyttyvät hurjaa vauhtia talven varalle.
Näitä kurkkuja kannattaa tehdä myös tuorekurkusta -mielestäni  niistä tulee jopa parempia, kuin avomaankurkusta.
                                                       
    3 kpl avomaankurkkua
3dl vettä
1dl etikkaa
2rkl sokeria
2tl suolaa
0.5tl valkopippuria
tillisilppua
- Kuori, viipaloi kurkut, silppua tilli. Kasaa ne kerroksittain purkkiin. Sekoita liemen ainekset keskenään, kiehauta ja kaada viipaleiden päälle. Sulje purkki ja ravista. Anna makuuntua ainakin seuraavaan päivään.

1 kommentti:

  1. Mitenkauan nämä sälyvät kylmähuoneessa?

    VastaaPoista