tiistai 6. marraskuuta 2012

Leivonta-aiheinen inventaario


Mietin, että mistä  tekisin marraskuun inventaario postauksen ja kun avasin keittiön kaapin oven, osuivat leivonta / ruoanlaittokirjat sopivasti katseen kohdalle. Niistä sitten räpsäytin kuvan :) Kuvasta puuttuu Hellapoliisin uusin teos Ruokavuosi: Sesonkien herkkuja - se on vanhimmalla tyttärellä lainassa...
Seuraavaksi hankintalistallani on kerätä Leila Lindholmin teokset aloittaen uusimmasta; Pala kakkua- ja paljon muuta :)

Tässä vielä  kuvan kirjojen nimet:
                                   -Makujen maailma leivonnaiset
                                   - Kinuskikissa leipoo
                                   - Kaarinan parhaat leivonnaiset
                                   - Painonvartijat juhlitaan pienin pistein
                                   - Taina Salovaara Ruokia rakkaudella
                                   - Hellapoliisin herkkuleivonnaiset
                                   - Bake:IT
                                   - Ruokasuosikit jälkiruoat
                                   - Ruokasuosikit muffinit ja leivonnaiset

8 kommenttia:

 1. Minäkin kävin juuri kirjakaupassa ja pyörittelin Leilan kirjaa käsissä. Jäi vielä kauppaan, mutta ehkä lähiaikoina. Jouluksi olen toivonut Paul Hollyvoodin "How to bake" kirjaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva kokoelma kirjoja! Itse olen vasta nyt havahtunut siihen, että minulla ei ole juuri yhtään leivonta-aiheista kirjaa, koska yleensä etsin netin kautta tietoa. :D Mutta nyt on joulupukilta tarkoitus pyytää joululahjaksi parikin ihanaa kirjaa! :)

  VastaaPoista
 3. Muutama tuttu kirja löytyy sinultakin :)

  VastaaPoista
 4. Mukava kokoelma! :) Noista varmasti löytyy kaikkea mukavaa leivottavaa. :)

  Itsellä ei ole kirjana kuin viime kierroksen sponsoripalkinto. :) Mutta tarkoitus kyllä jossain vaiheessa hommata itsekin noita, Kinuskikissan ja Hellapoliisin kirjoja olen kirjastosta lainaillut. Suurin osa reseptivarastostani on kuitenkin netistä etsitty ja SLY-kierroksilla saatuja. :) Mutta taidanpa vanhemmilta pyytää jonkun kivan kirjan.... :)

  VastaaPoista
 5. Tahtois aika monta noista myös...sulla on hyviä kirjoja valikoimissa. Minä tein kerran kirppikseltä aikamoisen löydön: yksi Ullan kirjoista muutamalla eurolla!!!!

  VastaaPoista
 6. Hyvä kokoelma kirjoja sinulla =)

  VastaaPoista
 7. Kirjat ovat kyllä hyvä lahjatoive, näistäkin olen suurimman osan saanut lahjaksi kun kaikki tietävät miten minua on helppo näillä ilahduttaa ;)

  Mutta hei, kaapin uumenista löytyi samalla katselmuksella älytön määrä yhteishyvä ja K-kaupan niitä kuukausittaisia ruokaohje lehtisiä sekä omia reseptivihkosia / lappusia. Siinä nyt projektia talveksi kun ajattelin koota ne yhteen isoon kansioon. Siinä sitä sitten perintöä jälkikasvulle! ;D

  VastaaPoista