maanantai 1. lokakuuta 2012
Appelsiiniset rahkapullat
Rahkapullia voi toki tehdä muulloinkin kuin pääsiäiseksi :)
Piti vielä tehdä näihin oikein sokerikuorrutekin, mutta en ihan kerinnyt. Suurin osa pullista oli jo syöty ennenkuin ehtivät jäähtyä tarpeeksi kuorrutteelle. :) Peruspullataikinaan nämä tein ja täytteeksi:
200g maitorahkaa
1 muna
1tl vaniljasokeria
0,5dl sokeria
1tl raastettua appelsiinikuorta
-Vatkaa muna rahkan joukkoon, lisää mausteet. Paina juomalasilla kohonneisiin pulliin kolo. Jaa täyte koloihin n.1rkl / pulla.Voitele pullien reunat munalla ja paista 200-225 asteessa n.15min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti