tiistai 31. tammikuuta 2012

Smetanassa haudutettu lohi


Kuva antaa valitettavasti huonon käsityksen tästä ruoasta - maku on huomattavasti parempi! ; )

***
Purista sitruunanmehua lohifileen pinnalle, anna maustua n.tunti. Ripottele fileen pinnalle suolaa ja vähän valkopippuria. Leikkaa file n.150g annoskokoihin. Voitele uunivuoka ja lisää ensin pohjalle suikalejuureksia sitten kalapalat. Kaada kalojen päälle kastike:
n.500g smetanaa
2,5dl ruokakermaa
2,5rkl sinappia 
0,5tl valkopippuria
puolikas purjo suikaleena
- kuullota purjosuikaleita ensin voissa hetki, sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada vuokaan kalojen päälle. Paista 200 asteessa n. 40min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti