tag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.comments2023-02-21T13:12:12.814+02:00Kimara cakeKimara cakehttp://www.blogger.com/profile/06331368024997779294noreply@blogger.comBlogger507125tag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-53671620413855098062023-02-21T13:12:12.814+02:002023-02-21T13:12:12.814+02:00Hei!
Tämä kuulostaa hyvältä lasagneohjeelta. Jäin ...Hei!<br />Tämä kuulostaa hyvältä lasagneohjeelta. Jäin kuitenkin pohtimaan, onko valkokastikkeen nesteen määrä oikea. Ohjeessa on 2 dl maitoa ja 2,5 dl kermaa. Vehnäjauhoja on 2 dl.<br /><br />Terveisin<br />TiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-52876690446863060632022-09-18T11:38:18.020+03:002022-09-18T11:38:18.020+03:00Helppo imelletty perunalaatikko - kun massa on rii...Helppo imelletty perunalaatikko - kun massa on riittävän iso ja alkulämpötila riittävän korkea, niin hyvin eristetty sose imeltyy tarvittaessa keittiön pöydällä.<br />Huom! Jauhot palaa yli 77 asteen lämpötilassa. <br /><br />Ainekset:<br />3kg helposti soseutuvia perunoita<br />Niukasti vettä kypsentämiseen<br />4 reilua ruokalusikallista vehnäjauhoja<br />100-150 g voita<br />n. 1 litra maitoa. Maidon määrä vaihtelee runsaasti<br />n. 2 teelusikallista suolaa<br />Jos haluat maustaa, niin mausta hillitysti<br /><br />Näin valmistuu:<br />1. Pese ja kuori perunat raakoina. Halkaise isot perunat. Isoissa perunoissa on joskus "musta sydän".<br />2. Keitä perunat täysin kypsiksi suolattomassa erittäin niukassa vesimäärässä. Valvo veden määrää keittämisen aikana. Älä päästä kuivumaan.<br />3. Soseuta perunat kuumina suoraan niukkaan ja kuumaan keittoveteen niin että saat sakeahkon puuromaisen soseen. Lisää tarvittaessa kuumaa vettä. Yleensä niukka keittovesi riittää.<br />4.Jäähdytä sose välillä sekoittaen ja suurta huolellisuutta noudattaen 72-75 asteiseksi.<br />5. Lisää jauhot vähitellen sekoittaen 72-75 asteiseksi jäähdytettyyn soseeseen. Laita kansi kattilaan. <br />6. Eristä kattila hyvin useilla keittiöliinakerroksilla. Kun soseen massa on riittävän iso ja jauhojen lisäyslämpötila riittävän korkea, niin soseen lämpö riittää hyvin soseen imeltämiseen. Hyvin eristetty sose imeltyy tarvittaessa keittiön pöydälläkin.<br />7. Anna soseen imeltyä hyvin eristetyssä kattilassa noin 3 tuntia. Sekoita 2-3 kertaa. Maistamalla voit todeta imeltymisen edistymisen. <br />8. Lisää imeltyneeseen soseeseen voi ohuina siivuina sulamaan. Lisää maitoa vähitellen niin että saat notkean puuromaisen soseen - maidon nmäärä vaihtelee runsaasti eri perunalajikkeilla. Myös jauhot vaikuttaa sakeuteen. Lisää suola. Jos haluat, niin tässä vaiheessa voit maustaa haluamillasi mausteilla. Monien mielestä maustamatta paras ja suola riittää.<br />9. Laita sose voideltuun lasiseen tai posliiniseen uunivuokaan. Lisää pinnalle voinokareita ja jos haluat, niin pinnalle voit sirotella kevyesti korppujauhoa. <br />10. Paista aluksi noin 200 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan alenna uunin lämpötila noin 130-140 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa lähes täysiä vuokia.<br />Paista imellettyä perunalaatikkoa noin 3 tuntia.<br /><br />Kun paistat täysiä vuokia saat mehevän imelletyn perunalaatikon ja mitää erityistä korppuuntumisvaaraa ei ole. Vajaissa vuokissa korppuuntuminen tapahtuu aika helposti. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-65647663213198607752022-03-03T18:20:21.514+02:002022-03-03T18:20:21.514+02:00Golden Nugget Casino & Hotel - Mapyro
Golden N...Golden Nugget Casino & Hotel - Mapyro<br />Golden Nugget Casino & Hotel. 1415 Golden Nugget Blvd, Reno, NV 89169. <a href="https://drmcd.com/%ea%b5%b0%ec%82%b0%ec%b5%9c%ea%b3%a0%ec%8b%9c%ec%84%a4%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88.html/" rel="nofollow">군산 출장샵</a> Directions · (775) <a href="https://www.mapyro.com/%ec%a7%84%ec%a3%bc%ec%b5%9c%ea%b3%a0%ec%8b%9c%ec%84%a4%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%83%b5.html/" rel="nofollow">진주 출장마사지</a> 791-7247. <a href="https://www.jtmhub.com/%ec%97%ac%ec%a3%bc%ec%b5%9c%ea%b3%a0%ec%9d%98%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88%eb%b0%9b%ec%95%84%eb%b3%b4%ec%84%b8%ec%9a%94.html/" rel="nofollow">여주 출장안마</a> Call Now <a href="https://www.mapyro.com/%ec%88%98%ec%9b%90%ea%b0%80%ec%9e%a5-%ec%9d%b8%ea%b8%b0-%ec%9e%88%eb%8a%94%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%83%b5%ea%b0%80%ea%b2%8c.html/" rel="nofollow">수원 출장마사지</a> · More Info. Hours, Accepts Credit Cards, <a href="https://www.jtmhub.com/%ec%9d%98%ec%a0%95%eb%b6%80%ec%b6%9c%ec%9e%a5%eb%a7%88%ec%82%ac%ec%a7%80%ec%9d%b8%ea%b8%b0-%ec%88%9c%ec%9c%84.html/" rel="nofollow">의정부 출장안마</a> Attire, Wi-Fi.taffeejacobowitzhttps://www.blogger.com/profile/15988450587593173209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-42986178095402818062022-01-10T07:30:31.501+02:002022-01-10T07:30:31.501+02:00Aito siirapilla aidosti makeutettu perunalaatikko....Aito siirapilla aidosti makeutettu perunalaatikko. <br /><br />Aidosti siirapilla makeutettua perunalaatikkoa ei imelletä. Makeus saadaan aidosti siirapilla makeuttamalla.<br /> <br />Ainekset: <br />2 kg perunoita<br />niukasti vettä keittämiseen. Vesi jää soseeseen.<br />0,6-1 l kulutusmaitoa. Maidon määrä vaihtelee runsaasti<br />1-2 dl tummaa siirappia <br />2 dl vehnnäjauhoja tai jotain muuta jauhoa. Voi jättää poiskin.<br />voita noin 100 g<br />2 teelusikallista suolaa<br /><br />Valmistusohje:<br />- Pese, kuori ja lohko jauhoiset perunat kattilaan, lisää vettä niukasti, niin että vesi voi jäädä soseeseen. Kypsennä perunalohkot täysin kypsiksi.<br />- Survo perunalohkot soseeksi suoraan keitinveteen. Vesi jää soseeseen. Näin vältetään suurimmat kuorimis- ja keittotappiot.<br />- Lisää voi siivuina sulamaan soseeseen. Lisää tumma siirappi. Tumma siirappi antaa sopivasti väriä ja makua. Lisää haluamasi jauhot - jauhot voi jättää myös pois. Lisää maitoa niin että saat sakeahkon vellimäisen soseen. Lisää suola. <br />- Laita sose voideltuun uunivuokaan ja lisää pinnalle muutama voinokare. Jos haluat, niin pinnalle voit sirotella korppujauhoa. Kypsennä 180 asteessa niin että pinta saa väriä. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan, alenna uunin lämpötila 140 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa lähes täysiä vuokia. <br />Kypsennä aitoa siirapilla aidosti makeutettua perunalaatikkoa noin 2 tuntia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-77335350542620609432021-11-22T08:45:29.138+02:002021-11-22T08:45:29.138+02:00Makeutettu perunalaatikko yli jääneestä perunamuus...Makeutettu perunalaatikko yli jääneestä perunamuusista on eriomainen "tähderuoka". Se on erittäin helppo valmistaa. <br /><br />Aito siirapilla makeutettu perunalaatikko tähdemuusista:<br /><br />Ohenna kattilassa tähteeksi jäänyt muusi maidolla notkeaksi puuromaiseksi soseeksi. Lisää siirappia ½ desilitraa 1 litraan ohennettua sosetta, tai maun mukaan. Tarkista maistamalla että riittääkö muusin suola ja lisää hiukan tarvittaessa. Tässä vaiheessa voit maustaa, mutta mausta varoen. <br />Laita sose voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle voinokareita. Jos haluat, niin pinnalle voit ripotella korppujauhoa.<br />Paista aidosti siirapilla makeutettua tähteeksi jääneestä perunamuusista valmistettua perunalaatikkoa aluksi noin 210 asteisessa uunissa. Kun pinta saa väriä ja sose alkaa kuplimaan, alenna uunin lämpötila noin 130 asteeseen, niin kupliminen rauhoittuu ja voit paistaa lähes täysiä vuokia.<br />Paista aidosti siirapilla makeutettua tähteeksi jääneestä perunamuusista valmistettua perunalaatikkoa noin 2-3 tuntia. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-37317062796432849102019-03-02T11:25:59.965+02:002019-03-02T11:25:59.965+02:00Voi,voi,kun on hyvvvvääää.!!!Voi,voi,kun on hyvvvvääää.!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11824667989653497109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-6044350594985908162018-06-05T09:00:39.419+03:002018-06-05T09:00:39.419+03:00Kivoja reseptejä sinulla. Olit joskus salainen mar...Kivoja reseptejä sinulla. Olit joskus salainen marttaystäväni, joten tulin vilkaisemaan, mitä nyt kuuluu.Olifanttihttps://www.blogger.com/profile/15177939457130658634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-44351048040414365002018-04-14T07:18:00.444+03:002018-04-14T07:18:00.444+03:00"Nopea perunalaatikko" on erittäin helpp..."Nopea perunalaatikko" on erittäin helppo ja nopea arkiruoka - kuin perunamuusi. Perunamuusin ystäville erinomaisen hyvä vaihtelun tuoja. Kannattaa valmistaa kahta ruokailua varten - säilyy jääkaapissa hyvin parikin päivää. Siirapilla makeuttaminen antaa mielestäni paremman lopputuloksen ja myös fariinisokeri on hyvä makeuttaja. Taloussokeria en käytä kuin ainoastaan "pakkotilanteessa". 2 tuntia on hyvä paistoaika, mutta tuntikin tuottaa hyvän tuloksen.<br /><br />Kun perunat kuorii ja paloittelee lohkoiksi ennen keittämistä, niin lohkot keitetään vähässä vedessä ja keittotappioiden välttämiseksi soseutetaan keittoveteen. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-87680309803834335672017-10-13T17:42:13.376+03:002017-10-13T17:42:13.376+03:00Kiitos ihanista paketeista!Kiitos ihanista paketeista!Elämää keltaisessa puutalossahttps://onni2209.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-20118890053645381942017-10-11T12:03:08.654+03:002017-10-11T12:03:08.654+03:00Olipas kyllä runsas paketti.Olipas kyllä runsas paketti.minttuhttps://www.blogger.com/profile/00991794786444268779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-36493570387939378752017-10-11T08:43:03.700+03:002017-10-11T08:43:03.700+03:00Ohoh mikä paketti ❤️ Tuossapa vierähtää tovi jos t...Ohoh mikä paketti ❤️ Tuossapa vierähtää tovi jos toinenkin 😊MinnaThttps://www.blogger.com/profile/16503314207949522045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-61813374906312866202017-10-10T23:21:03.402+03:002017-10-10T23:21:03.402+03:00Mukavasti kuvattu!
n-hMukavasti kuvattu!<br />n-hnami-hiirihttps://www.blogger.com/profile/08654643714262433863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-10023235126972205592017-10-10T21:18:59.639+03:002017-10-10T21:18:59.639+03:00Siinä on jos jonkilaista =) Kiva pakettiSiinä on jos jonkilaista =) Kiva pakettiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03802787529607439467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-64115898491262225802017-09-26T17:27:10.666+03:002017-09-26T17:27:10.666+03:00Ei gluteenittomat yleensä huonompia ole =) NAMEi gluteenittomat yleensä huonompia ole =) NAMAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03802787529607439467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-59420784920191724082017-09-14T17:37:01.024+03:002017-09-14T17:37:01.024+03:00Nam, turkinpippurimarenkeja 😋Nam, turkinpippurimarenkeja 😋MinnaThttps://www.blogger.com/profile/16503314207949522045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-65160854977651572252017-09-08T21:24:52.794+03:002017-09-08T21:24:52.794+03:00Mitä herkkuja :PMitä herkkuja :PAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03802787529607439467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-16860464633724884982017-09-04T13:27:30.940+03:002017-09-04T13:27:30.940+03:00Ihana paketti! Nuo resepti kortit ovat kivoja :)Ihana paketti! Nuo resepti kortit ovat kivoja :)MinnaThttps://www.blogger.com/profile/16503314207949522045noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-23089988062218634602017-08-29T17:23:50.138+03:002017-08-29T17:23:50.138+03:00Ihana ylläri, nää on parhaita =)Ihana ylläri, nää on parhaita =)redrose82https://www.blogger.com/profile/10845960495947079329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-753397901508513712017-08-24T07:06:52.105+03:002017-08-24T07:06:52.105+03:00Mukava, että kokeilit reseptiä.t.SlyMukava, että kokeilit reseptiä.t.SlyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-13447309488493568902017-08-22T19:00:04.140+03:002017-08-22T19:00:04.140+03:00Raikas ja varmsti hyvää =)Raikas ja varmsti hyvää =)redrose82https://www.blogger.com/profile/10845960495947079329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-83337952966821749572017-08-21T15:46:24.840+03:002017-08-21T15:46:24.840+03:00Kiva paketti =)Kiva paketti =)redrose82https://www.blogger.com/profile/10845960495947079329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-31579797114387618572017-08-14T07:28:32.332+03:002017-08-14T07:28:32.332+03:00Hei, kiva että saadaan kierros käyntiin! :)Hei, kiva että saadaan kierros käyntiin! :)Kimaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-3181013137498875722017-08-12T20:57:50.124+03:002017-08-12T20:57:50.124+03:00Heipä hei, täällä Sly, joka ryhtyy pakettia sinull...Heipä hei, täällä Sly, joka ryhtyy pakettia sinulle kokoamaan, yritän olla huolellinen, mutta silti ripeä. Mukavaa, että sain sinut parikseni!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-15872148931549522482016-12-24T15:14:45.897+02:002016-12-24T15:14:45.897+02:00Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1591234442411241750.post-88234366552866624852016-07-04T13:07:18.382+03:002016-07-04T13:07:18.382+03:00Sivustolla on ainoastaan kuvien kopionti kielletty...Sivustolla on ainoastaan kuvien kopionti kielletty, ohjeet pitäisi kyllä pystyä kopiomaan. <br />Kimara cakehttps://www.blogger.com/profile/06331368024997779294noreply@blogger.com