lauantai 28. kesäkuuta 2014

Sokeririnkulat


                             Nämä vanhanajan pikkuleivät maistuvat aina! :) Ohjeella tulee n-20kpl
                                                                                 ***
                                                                            75g voita
                                                                         1/2dl sokeria
                                                                        1dl kermaviiliä
                                                                      3dl vehnäjauhoja
                                                                       2tl leivinjauhetta
                                                                     1muna + raesokeria
 -Sekoita voi ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kermaviili. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seos voi-sokeriseokseen. Leivo taikinasta tanko jauhoitetulla alustalla. Leikkaa taikin 20 palaan. Pyörittele jokaisesta palasta n.20cm pitkä nauha ja yhdistä rinkulaksi. Voitele rinkulat ja ripottele päälle raesokeria. Paista 225 asteessa n-8-10min.
                                                         

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Mozzarella-tomaattisalaatti


Sly27 parini lähetti minulle kesäkuun paketissa Bertolli Crema balsamico-kastiketta, joka on valmistettu Moscato-rypäleistä ja valkoviinietikasta. Kastikkeella voi koristella ja maustaa esim. vaalean lihan, äyriäisiä, salaatteja, hedelmiä, juustoja, jälkiruokia ja jopa tummaa suklaata! Tuote oli minulle ihan uusi ja testasin sitä tähän mozzarella-tomaattisalaattiin. Ripottelin sitä kerroksien väleihin ja mielestäni toimi salaatin maustamisessa oikein hyvin ja toi ihan uuden makuvivahteen siihen. :)

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Quick milk Ice cream



Sain sly27 kesäkuun paketissa Quick milk Ice cream pussin vaniljan makuista jäätelöjauhetta. Koska tällaista ei ole koskaan  aikaisemmin vastaani tullut, olihan sitä heti pakko kokeilla. Jäätelön tekeminen ei voi tämän helpompaa kyllä enään olla. Jauhe kulhoon, sekaan kylmää maitoa 1dl. Vatkataan minimiteholla 1min, massa kulhoon ja 4 tunniksi pakastimeen :D

Sly27 -kesäkuun paketti


Tälläkin kierroksella olen saanut huippunopean parin! Kuukausi ihan aluillaan ja minulle oli jo tänään paketti saapunut. Sisältö olikin varustettu kunnolla teeman mukaan, joka on jäätelö.
Paketista löytyi pullo Cremaa - Moscato-rypäleistä ja valkoviinietikasta valmistettua vaaleaa balsamico-kastiketta. Aprikoosimarmeladia, pähkinäsuklaapalloja, vanilja vohvelirullia, sateenvarjokoristeita, jätskipurkkeja, quick milk Ice cream pussi -vaniljan makuista jäätelöjauhetta, kortti sekä reseptit mustikkasemifreddoon, mansikkajäädykkeeseen ja helppoon jäätelöön.
                                                                              ***
Koirapoikiakin oli muistettu, jokaiselle oma pedigree annos ruokapussi, joista parilleni hännänheilutukset kiitokseksi!
Johan oli paketti, tuotteista osa on minulle ihan uusia juttuja, mutta näillä kyllä varmasti saa aikaiseksi jos jonkinlaista jätskiherkkua  :) Kiitos oikein paljon!